Update Mei '23

We zijn met ze allen druk bezig om een mooi festival neer te zetten.

En zoals altijd gaat het met ups & downs.

Bij de groepen kunnen hele mooie groepen niet komen omdat ze de tickets niet kunnen betalen of niet in een sporthal willen slapen. Maar ook een groep waar we de hoop dat ze kwamen hadden opgegeven, toch komen.

De technische dienst is druk bezig om toch een mooi festival terrein te krijgen omdat er aan beide zijdes van de Spartahal wordt gebouwd. Het parkeren zal een hele uitdaging worden dus als u op de fiets kan komen raden wij dat u aan om te doen.

De loterij is druk bezig om de loten te maken en mooie prijzen voor u te regelen.

Ondertussen zijn er toch een aantal vrijwilligers bij gekomen die de groepen willen begeleiden. Deze hebben hun eigen meeting al gehad.

Ook is er een vrijwilligersmeeting geweest op 31-5-23. Het was fijn om al die vrijwilligers weer te zien na 4 jaar en ook een aantal nieuwe gezichten. Met dank aan de WEEGEE (https://www.weegee.nl/) wijkvereniging dat we daar mochten vergaderen.

U kunt al kaarten online kopen de losse kaarten zijn vanaf 9 juni bij Cigo Groenland (tegenover de Etos) in het Makado verkrijgbaar. De drukkerij Urmaprint (https://urmaprint.nl/) is druk bezig met afdrukken van de kaarten.

Het is nu nog ongeveer een week of 6 voordat het festival begint en wij hebben er al verschrikkelijk veel zin in en hopelijk u ook